Ik wil een product retourneren/ruilen.

Retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van uw leveringsadres naar Vechtwinkel.nl zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Vechtwinkel.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@vechtwinkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht u een verzegeld product hebben aangeschaft dan is het volgende herroepsingsrecht van toepassing:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van uw leveringsadres naar Vechtwinkel.nl zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Vechtwinkel.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@vechtwinkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ruilen:

U heeft de mogelijkheid om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te ruilen. Ruilt u de gehele bestelling om, dan betaalt u geen verzendkosten voor de nieuwe levering. Ruilt u een deel van de bestelling om, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van uw leveringsadres naar Vechtwinkel.nl zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik wenst de maken van de mogelijkheid van ruilen, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Vechtwinkel.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van de mogelijkheid van ruilen, kunt u contact met ons opnemen via info@vechtwinkel.nl. 

 

 

 

© 2015 - 2023 Vechtwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel